God Jul


Agerat napp hela natten

Inte riktigt vaknat till liv idag.. jag är fortfarande jättetrött efter att ha fått vara vaken en hel del inatt. Ella har inte varit helt nöjd och snuttat på mig hela, hela natten. Så fort hon somnat vid bröstet och jag försökte lägga mig till rätta, så vaknade hon och ville snutta igen. Jag är riktigt trött! Jobbig känsla det där, speciellt när man har en massa saker att göra idag.
 
Belle som redan börjat sova på sitt eget rum, hade haft en mardröm tidigt imorse och satt och grät i sin säng. Zoran var uppe och skulle åka till jobbet, så han gick upp och bar ner henne till mig och Ella i stora sängen. Jag frågade henne varför hon var ledsen och hon svarade att hon hade drömt om "jåttorna".
Dessa jäkla råttor! Jag tror att det är ifrån "Lady & Lufsen" som hon har blivit rädd för råttor. I den filmen är det ju en stygg råtta som försöker klättra ner till den lilla babyn i spjälsängen. Jag tror att det är därifrån Belle blivit så rädd för råttor. Hon har pratat mycket om just "jåttorna" i snart 2 månader, sedan hon fick en mardröm om att det fanns en råtta i hennes rum. Stackars lilla Belle!
 
Men nu sitter hon jämte mig i soffan och tittar på barnprogram. Har filten runtom sig och dricker välling. Ser supermysigt ut :) Själv har jag mitt morgonkaffe hos mig. Förlitar mig fullständigt på att koffeinet ska ge mig en energikick som får kroppen min att vakna till. Ella sover fortfarande i stora sängen, men borde nog vakna närsom.
 
Idag ska vi in till stan tillsammans med G-mormor Lena. Hon är så snäll som åker och hämtar mig i Oskarström och kör in mig till stan! Hon hjälper alltid till och ställer upp på skjuts när jag behöver komma iväg.
Det är verkligen dags att skaffa sig en egen bil, men det är på G. Jag hoppas att min snälle svåger på Bendt Bil kan hjälpa mig att hitta någon ordentlig bil. Håller tummarna :)
 
Nu är minstingen också vaken. Blöjor ska bytas och pyjamasen skall av, så jag får sätta igång!
Ha en fin fredag, allesammans!

Matbord + stolar i julklapp!

Hej bloggen! Det var ett tag sedan. Hoppas allting är väl och att du inte saknat mig alltför mycket.
 
Just nu sitter jag vid köksbordet i vårt NYA kök i vårt NYA hem. Fan vad bra det känns, rent ut sagt. Möblerna har kommit på plats. Plus lite till, faktiskt. För jag råkar ha världens bästa föräldrar och världens bästa mormor & Leif som är så sjukt snälla och har gett mig och Zoran världens bästa julklapp!
Ett matbord + 8 stolar! Jag är så glad! Lägger upp bild snart. Vi var på IKEA och hämtade hem julklappen och monterade upp det igår. Ett stort bord är det, extra brett för många gäster - helt perfekt!
 
Belle och Ella sitter här tillsammans med mig och leker. Belle har framme en massa av hennes leksaker på bordet och Ella försöker frustrerat få tag på varenda en. Men Belle har stenkoll på vilka leksaker som är sina egna och vilka som är Ellas. För vi har lärt henne att Ella inte får leka med vad som helst. Så hon ger Ella sin tuggleksak och plockar upp den när hon tappat den på golvet (vilket hon gör hela tiden ^^)
 
Men nu börjar Ella bli trött och Belle bli hungrig. Vi inväntar pappa Zoran som snart kommer hem med mat. Baba Ljuba har lagat mat som hon skickat med honom hem efter jobbet. Bästaste svärmor, jotack!
 
Får ta och duka fram till kvällsmaten nu. Ha en fin onsdagskväll, allihop!

RSS 2.0