Belle fick följa med pappa i lastbilen :)

Vilken lycka! Pappa Zoran ringde mig runt 11 i förmiddags och frågade om Belle kunde följa med honom i lastbilen idag. Såklart hon kunde det. Hon är pigg och glad och verkar fullt frisk nu (förutom att hon knappt ätit något.) så det fick hon göra. Zoran kom och hämtade henne runt halv 1 och de har varit iväg sedan dess.
Så glad hon var :)
 
Han ställde lastbilen utanför huset och hon blev jätteivrig att komma iväg när hon såg den. "Får ja åka med dig, pappa?" frågade hon Zoran när han kom in för att hämta henne.
Jag tror att Zoran är lika glad som Belle att hon följde med :) Han pratat ofta om att ta med henne när han kör. Det går inte varje dag och beror ju helt på hans rundor. Jag har ingen bil att åka och lämna henne henne och han har ju svårt att hämta henne alla dagar. Men idag så åkte han ändå förbi Oskarström, så då svängde han inom och plockade upp henne. Jättemysigt :)
 
 
 

Planer för lördag med älskling :)

Köpt biobiljetter och bokat bort på Harrys till mig & Zoran på lördag. Ska bli jättemysigt att bara komma iväg, han & jag. Äta god mat sedan titta på bio. Ska bli jättetrevligt!
 
Vi har haft det lite jobbigt den senaste tiden, en liten svacka, så lite kvalitétstid bara han & jag, behövs verkligen och det ska bli jättehärligt. Äta middag i lugn & ro och sedan se bra film :) Ska bli jättemysigt! <3
 
Längtar till lördag!

Jobbig natt för Belle..

Hej sega och trötta onsdag..
Hemma hos oss har vi haft en jobbig natt.. Belle kräktes igårkväll, precis innan läggdags. Spydde upp hela middagen över hela vardagsrumsgolvet. Efter att ha duschat av Bellis, torkat upp och moppat golvet, så la vi Belle uppe i sin säng för att sova. Klockan var runt 9 på kvällen, så det var dags att sova. Hon fick en hink jämte sängen och sedan försökte vi natta henne. Dock så ropade hon på oss kanske 10 ggr och trodde hon skulle kräkas. Till slut så bar jag ner henne till vardagsrummet. Tog fram en extramadrass och la henne på golvet. När vi väl kommit ner, så kräktes hon direkt igen. Sedan tror jag att hon kräktes 5 ggr till under natten. Jag låg jämte henne på madrassen, behövde vara nära och hämta hinken till henne.
 
Idag är jag ju helt jävla slut.. Att vakna med ett ryck varje gång Belle började hulka.. usch! Läskigt också att Belle inte vaknade av att hon började kräkas. Hon låg på rygg och hulkades, utan att vakna. Jag fick ju rycka upp henne när jag hörde det. Usch.. Sedan så vaknade Ella, som vanligt, 3 gånger för att få snutt.
Usch, jag är trött!
 
G-mormor & Leif kom ändå upp med frukost till oss och de gick ut och lekte med Belle på en lekplats, så jag kunde sova tillsammans med Ella på förmiddagen. Ni är guld värda, tack!
Men trots en tupplur på förmiddagen, är jag helt totalt slut.. Fy, för att vara trött.
 
Belle däremot är helt som vanligt. Pigg & glad, som alltid. Hon har dock inte ätit något idag, men det kan man ju förstå efter en sådan natt. Hon har fått i sig vätska och lite glass, men annars ingenting.
Men hon känns pigg, iallafall. Huvudsaken. Och ingen feber. Tack & lov. Hoppas hon blir bra snabbt igen!
 
Min lilla älskling <3
 
 
 

Halloween - 12

Hejhopp! Måndag idag dårå. Måndagar betyder lilllördag i vår familj, då Zoran alltid är ledig på tisdagar :)
Jag tänkte lägga in lite bilder från i lördags, då vi hade Halloweenfest tillsammans med Josefin, Martin, Amber & Elina :) Supertrevligt hade vi!
 
Jag började med att försöka sminka mig vitt och tänkte vara spöke. Hade mycket svart runt ögonen och bleka läppar, men Zoran tyckte jag skulle ta det ett snäpp längre. Som han ^^
Ta da! Dåhär såg vi ut till slut ^^ Zoran som jokern och jag som... ja, vad man nu kan kalla det. Ihopsydda läppar ska det väl föreställa ^^ Men det var roligt att klä ut sig, minsan! Kommer göras om nästa Halloween. Och då går vi nog in för det ännu mer, med hela utstyrseln! :)
Buuuh!<

RSS 2.0