Tredje dagen jobb, gott!

Nu, en snabb frukost sedan ska jag packa ner Ella och åka till jobbet. Ska lämna Ella hos mormor Lena först!
Ingen annan som vaknat än, dock så borde Belle vakna snart, hon brukar alltid komma upp precis innan jag ska iväg. Vilket jag tycker är underbart, för då får jag en kram och puss innan jag åker :)
 
Tredje dagen på Periform idag då. Skulle först bara bli två dagar, men blev en extra idag. Och snacka om glad jag blev! Jag tycker det känns jättebra att få komma iväg och jobba lite. Det handlar ju om typ bara 3 ggr i månaden, liksom. Men denna månad blir det totalt 4 dagars jobb. Vilket känns bra! Förra månaden blev det bara 2 dagar..
Tyvärr så kommer jobbet på Peri tryta nu från o med mars, så det kommer nog inte bli så mycket mer jobb för mig överhvuudtaget. Tråkigt, för även om jag inte tjänar mycket så är det iallafall något litet extra i månaden.
Men men, vi klarar oss :)
 
Nu vaknade Bellis, ska gosa nu innan jag sticker!
Ha en fin torsdag, allesammans!

Härligaste ungen!

 

Komma hemifrån lite

Äter frukost helt ensam.. Märkligt. Brukar alltid vara liv runt omkring en. Idag ska jag iväg till jobbet. Skönt att kunna tjäna lite pengar. Blir jobb idag och imorgon, så lite pengar blir det ju iallafall :) Sedan är det faktiskt skönt att få komma utanför huset lite också! Man kan bli ganska trött på att ständigt vara hemma, så det är skönt att sticka iväg lite själv också.
 
Zoran är ju ledig, så han är hemma idag. Belle ska också stanna hemma ifrån dagis (idag igen..) men Ella ska följa med mig till Halmstad. Mormor Lena ska passa henne åt mig idag. Och efter jobbet bjuder hon även på kvällsmat, så det ska bli lyxigt att inte behöva tänka på middag direkt efter jobbet. Gött!
 
Nu kom Belle upp också. Sitter i soffan och kollar Bolibompa. Jag ska gosa snabbt med henne nu innan det är dags att åka!
 
Ha en fin tisdag!

Det var annat när man var yngre....

Anledningen till att min man ligger kvar i sängen och vägrar vakna idag är nog för att han satt uppe sent och kollade på "Sons of Anarchy" sent igårkväll.
Vi har fått låna första säsongen utav lillebror och jag har kikat på de två första avsnitten. Den verkar skitbra, faktiskt. Jag har lite svårt för blodiga våldsscener, dock. Inte för att det var så mycket sådant av vad jag såg, men jag förstår att det kommer förekomma en hel del våldsscener i den serien.
 
Jag fattar inte vad det är med mig! Som yngre älskade jag thrillers och skräckfilmer. Jag hade inte svårt att kolla på läskiga filmer eller våldsamma. Mina föräldrar var t.om. lite oroliga för mig för jag hade en sådan förkärlek till skräckfilmer ^^
 
Men idag? Jag klarar inte alls av varken skräck eller våld. Och jag har kommit underfund med att det var under min graviditet med Belle som jag helt plötsligt blev för mesig för att kolla på läskiga filmer. Konstigt, va?
Jag blir väldigt överkänslig när jag är gravid, så det kanske var därför. Plus hormoner, antar jag ^^ Men idag kan jag verkligen inte kolla på, som sagt skräck eller våld.
Inte drama eller annat sorgligt, heller iofs.. ^^ Jag gråter och gråter... och slutar fanimej inte gråta heller! Så ja.. jag kan knappt kolla film överhuvudtaget ^^ Haha.
 
Så jag har lite svårt med att kolla film idag ^^ Inget skräck, inget våld, inget sorgligt.. Det utesluter rätt många filmer. Jag antar att jag får hålla mig till komedier.. romantiska komedier :) Jag kan visserligen gråta till dem också, om det så bara är en halv minuts sorglig scen men jag skrattar oftast bort gråten, så det blir ju bra ändå ;)

Döv med antydan till fläskläpp :) Wonderful morning!

Vilken morgon ^^ Jag vaknade alldeles för sent för att få Belle till dagis. Eller ja, jag hade ju kunnat lämna ändå, men det handlar ju bara om 5 timmar, så jag struntar i det idag. Hon får komma dit imorgon istället.
Belle skrek ´Gomojjon, mamma!!!!´ rakt i örat på mig och jag fick en spark, rakt i ansiktet, utav Ella ^^ Vilket mysigt uppvaknande, ellerhur? ;)  Och trots att man blev tillfälligt döv på ena örat och var inte långt ifrån en ordentlig fläskläpp, så skulle jag inte vilja vakna upp till något annat eller bli väckt av någon annan än just mina två spralliga töser :) Älskar er, så mycket!
 
Det som var jobbigt med att vakna upp imorse var den fruktansvärda huvudvärk som plågar mig as we speak.. Fy! Det var längesen jag hade såhär ont i huvudet. Dunkande huvudvärk, liksom.. Skönt nästan att jag inte ska ta Belle till dagis, det hade jag knappt klarat. Hoppas att kaffet botar det!
 
 
 
 
 

Godmorgon lördag!

Dagen började med att Bellis kom ner till oss halv 8. Hon ville ha välling och få gosa lite i stora sängen. Hon lyckades dock väcka lillasyster direkt, och Ella somnar gärna inte om när hon väl vaknat till. Så då fick vi helt enkelt gå upp och sätta på Bolibompa. Zoran var svårare att väcka, men nu har jag fått upp honom.
Vi har inget bröd hemma, så han får sticka iväg och köpa frallor till oss. Jag har försökt få i Ella sin gröt, men hon verkar inte alls intresserad av att äta. Jag får trycka in maten i munnen på henne, så man märker ju att hon inte är helt frisk. Det är sådant man ser på just ätandet. Speciellt på min vanligtsvis glupska och matglada lilla tjej!
 
Svärföräldrarna kommer hit om en liten stund. Ska hjälpa Ljuba med att fylla i en blankett till ett visum. Hon ska till Thailand med Gagi & barnen och Ana. Oliver har köpt en resa till dem. Så jäkla snällt :)
 
Jag sitter i köket och skriver och tittar ut över isbanan. Det ska tydligen spelas bandymatch inom kort, för några spelare är ute och placerar ut ramper (?) runt om hela banan. Sedan så lyser poängtavlan också, det brukar vara ett tecken på att det ska spelas match. Synd att man inte är så intresserad, annars hade vi ju haft väldigt bra platser. Sittplatser inomhus ifrån köket ^^
 
Nä, nu har jag skickat iväg Zoran till ICA, så då får jag väl plocka fram allt annat som skall fram och sätta på kaffe!
Ha en fin lördag!

RSS 2.0