Mamma nakafis :)

Inte på mitt bästa humör ikväll.. Mår riktigt uselt. Börjat lipa för minsta lilla, eller för ingenting alls egentligen. Stackars Zoran som fått stå ut med mig. Nu är han på jobbet, kommer hem tidigt imorgonbitti. Jag hoppas jag mår bättre imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas. Det är jobbigt att vara såhär i oblans. Mår uselt, både fysiskt & psykiskt just nu. Inte roligt.

Bellis ligger och sussar jämte mig i soffan. Somnade i min famn, riktigt mysigt. Min lilla stumpa.
Hon är så rolig nu. Vi kallar alltid henne för nakenfis när hon springer runt med rumpan bar efter att hon kissat pottan. Nu imorse kröp hon upp i vår säng och såg att jag bara låg och sov i trosor. Så försöker hon väcka mig. "Mamma, mamma. Nakafis, nakafis!" Haha, både jag och Zoran vaknar till och bara skrattar åt henne. Då ser hon jätteglad och nöjd ut, såsom att hon lyckats dra en rolig vits :) Hon är rolig, min lilla Belle.

Nu ska jag försöka få mig lite sömn. Kan behövas. Det blev ingen sömn igårnatt.
God natt, KRAM


Liten har blivit stor! Mycket som har hänt :)

Hejsan. Ny blogg dårå :) Denna blogg kommer att skrivas på dagligen och jag ska se till att ta mig tiden till att uppdatera bilder, så det blir en riktig rolig läsning för er läsare. Jag har mycket att skriva om, det händer så mycket i mitt liv just nu. Belle har precis fyllt 2 år gammal. Jag kan inte fatta det. Har det verkligen gått så snabbt? Minns så väl när hon bara var en liten bebis. Nu är hon är självständig liten bestämd fröken med massa energi och spring i benen. Hon pratar så mycket nu. En vanlig dag tillsammans med Belle innehåller många roliga uttryck och frågor, mycket sång och dans och en hel del lek och kelande. Hon är riktigt duktig. Lugn och harmonisk liten ung dam, faktiskt :) Liten tämjande på gränser och lite trots har börjat komma nu. Allt är helt i sin ordning, med andra ord :)
Mannen har precis fått ett nytt jobb och jag kämpar på med mina 3 olika timanställningar och försöker få ekonomin att fungera. Det är mycket som skall fungera, men det är värt att kämpa för att vi skall få det bra.
Nu har jag kommit in i en liten sjukperiod, dock. Jämt hängig och känner mig som en sjukling hela tiden. Men det går över, tack & lov.
Imorgon går vi in i novembermånad. Detta året har gått så snabbt, tycker ni inte? Men för oss är det mycket roligheter som kommer nu. Vi har många födelsedagar att fira, mycket festligheter ända fram till jul. Därefter är det nyår och Zoran fyller 23. Gamle man :) Vi har mycket att se framemot, helt enkelt. Roligt :)


Belle fick sig en gitarr i födelsedagspresent :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0