Snart dags för lillasyster att titta ut :)

Så längesen man skrev här! Jag som skulle vara så duktig med bloggandet -.- Jag var i vecka 25 senast jag skrev och nu går jag in i v. 36 snart. Så det var ett par veckor sen!
Just nu sitter jag vid frukostbordet med en skål yoghurt & flingor med jordgubbar & mitt älskade morgonkaffe. Belle har jag precis lämnat på dagis. På hennes NYA dagis, kanske jag ska tillägga. Hon har ju bytt nu då vi flyttade till Oskarström. Vi trivs så bra här, förresten! Känns jättebra att bo här, och då menar jag både själva Oskarström samt i vårt lilla hus. Jag har inga bilder att lägga upp just nu, men jag ska ta en vända runt och fota lite, så ni kan se hur vi bor :)

Det är snart dags för lillasyster att titta ut, faktiskt. Känns fortfarande overkligt att det faktiskt ska komma en till liten tjej i vår familj! Att det ska komma en liten bebis mitt i allt, liksom. Men det ska bli underbart.
Jag har inte riktigt hunnit tänka till så som man hann med Belle i magen. När jag väntade Belle var det liksom jag & magen hela tiden. Vi var ett team, om man säger så ^^ Denna gång, så har det inte känts likadant. Detta p.g.a. att jag har Belle. Det är för det första fullt upp med henne hela tiden och man tänker på henne hela, hela tiden. Bebben i magen har därför inte fått lika mycket uppmärksamhet. Men det tänker jag ändra på när väl lillan har kommit! Jag kan bli lite skrämd av tanken att jag kommer älska bebisen i magen lika mycket som Belle. Jag kan bryta ihop ibland när jag tänker på hur mycket Belle betyder för mig och att jag inte kan leva utan henne. Nu ska jag alltså få en till att tänka likadant inför. Rymmer hjärtat så mycket kärlek? Det kommer bli mäktigt att bli tvåbarnsmamma, sanna mina ord!




RSS 2.0