så mycket grejer!

Pust.. Mitt uppe i flytten nu! Jag packar lådor fulla med saker och Zoran åker och lämnar av dem i huset nu varje dag efter jobbet. Men sakerna känns inte som att de tar slut! En himla massa har vi lyckats samla på oss.

Har nästintill tömt skafferiet idag och TV-bänken där vi hade en massa saker är också tömt. Nu ska jag påbörja garderoben. Passar på att rensa ut bland mina och Belles kläder när jag ändå är där och stökar. Belle har växt ur en massa kläder och det kan man ju lugnt påstå att det har även jag ^^

Imorgon och på fredag blir det jobb för min del. Känns bra. Min rygg känns sådär, men det ska nog gå bra. Det blir väl lugnare på jobbet än vad det är hemma just nu! Kämpigt att flytta, sanna mina ord!



FLYTTVECKA

Ojoj.. Detta är sista veckan som vi bor i lägenheten! Känns overkligt. Men trots att vi snart flyttar, är det bara källarförrådet som flyttats bort till huset ännu. Alla möbler är kvar samt alla våra grejer. Men idag skall det börjas att packas. Men puust.. Vart skall man börja? Jag har några bananlådor som jag skall packa idag. Vad ska man börja packa ned först? Har så mycket grejer precis överallt, ju. Köket och garderoben används ju dagligen, så det får jag ta allra sist. Aja, fårse hur jag gör. Men nu får jag nog allt sätta igång.
Belle har redan lagt beslag på en av flyttlådorna, den har hon bäddat med kudde och sin filt, så den ska hennes dockor sova i :) Så den får jag nog inte någon användning av idag ^^






Barnkalas

Ligger jämte lillan i soffan och tittar på Lilla Spöket Laban. Zoran har varit i huset en stund och fixat lite med tvättmaskinen och spisen, och är på väg hem nu.

Idag ska vi hem till mina kusiner Robin och Olivia på barnkalas. Olivia fyller 1 år och det ska ju firas såklart. Hittade två söta sommarklänningar på HM i fredags som vi ska ge i present.

Men nu måste jag försöka få Bellis att sova en liten stund. Så hon är pigg och glad på kalaset :)


Tjockismagen v. 25


Ny mobil :)

Hej! Just nu skriver jag på min nya IPhone 4 S som min älskling överraskade mig med häromdagen. Hur skönt som helst att kunna blogga från mobilen. Jag hade en Experia förut, som bara krånglade. Kameran var kass, ljudet slutade fungera och den stängdes av hela tiden. Nu håller vi tummarna att denna mobil inte krånglar för mig :)

Idag har vi varit på en barnloppis. Det var mest babykläder men lite leksaker fanns också. Vi hittade en liten röd/vit resväska med nyckelpigor på till Belle. 10 kronor betalade vi för den. Belle blev superbas. Vi har lekt med alla hennes resväskor hela dagen ^^ Fyllt dem med leksaker och dockkläder och när de alla var fyllda, sa Belle att vi skulle gå till tandläkaren. Då promenerade vi bort in till tandläkaren (vårt badrum) och knackade på. Zoran fick vara tandläkaren och tog lite toapapper som munskydd och gjorde till rösten för henne. Det tyckte Belle var jätteroligt. Så fick tandläkaren räkna hennes tänder och även borsta dem lite :)

Vi har också varit och handlat mat samt tittat runt efter en bänkskiva att ha som arbetsbänk i tvättstugan i huset. Vi hittade på Cheapy som vi bestämt oss för. Ska bara dubbelkolla måtten och köpa fästen också.

Det blir nedpackning som gäller för oss hela nästa vecka. Nästa helg flyttar vi! Underbart!

Nä, nu får jag lägga ifrån mig mobilen. Belle vill ha kafferep med mig och Zoran :) <3


Smidigt och fint till skötbordet


Tuffingjeans från Zara.com



Fina T-shirts från Zara






Behöver nya kläder till lillan. Hittade dessa sockersöta toppar från Zara.com. Blir nog att vi beställer hem ett par stycken inom kort!


House of Hedda

http://www.houseofhedda.com/

Om ni vill kika in världens bästa hemsida, så varsågod :)
Här hittar ni allt till hemmet och framförallt barnrummet och mycket, mycket mer!


Svävar på rosa moln














Letar inspiration till Belles rum. På hemsidan houseofhedda hittar ni en himla massa fint till barnrummet!
Här är lite saker som jag fastnat för :)


RSS 2.0