Belle på 3årskontroll

Hej bloggen. Nu var det några dagar sedan jag skrev sist, sorry about that. Det har varit en händelserik helg och start på denna vecka för oss, så skyller på detta. En av de stora händelserna skedde igår när Belle var på sin 3årskontroll på BVC. Jag hade fått tid med Ella först, för vägning & mätning och direkt efter var det Belles tur.
Belle brukar följa med till BVC, så hon känner igen stället och vår sköterska, så det gick jättebra.
 
Inte för att vi var oroliga, vi vet ju hur framåt Belle är. Sköterskan började med att prata lite med Bellis, sedan visade hon upp några bilder för henne. Ex; 3 bilder på ett äpple, en boll och en båt - så frågade hon "Vilken kan man äta?". Ungefär sådana frågor ställde hon sedan fick Belle peka på varje bild och säga vad det var för någonting. Inga problem, alls. Belle tjabbade på som vanligt, så det gick galant.
 
Sköterskan, som heter Agneta, sa att Belle pratade jätteduktigt och helt rent. Resten av kontrollen bestod av att kolla av motoriken; Belle & Agneta fick sparka boll till varandra några gånger samt så skulle Belle hoppa upp & ner. Sedan fick Belle papper och lite pennor. Medan hon ritade så frågade vi lite om vilken färg pennan hade. Belle kan färgerna, så det var inga problem där heller. Agneta kollade av hur hon höll i pennan också, också en del av motoriken hos de små.
 
Belle var jätteduktig, hon tjabbade på som vanligt och var inte det minsta blyg. Jag & Zoran var med och det är riktigt roligt att sitta och få höra hur duktig Belle är. Då blir man så stolt och glad.
Belle fick även skryta om hur hon slutat med nappen för Agneta och var jättestolt av allt beröm hon fick.
 
Vi vägde och mätte Bellisen också. Belle är nu 95 cm lång och väger 12,5 kilo. Min stora tjej!
Så vi kan lugnt säga att Belle klarade 3årskontrollen jättebra och hon blev alltså en godkänd 3 åring :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0