H&M-kort till hela familjen :)

Tänkte skriva om gårdagens lekträff med Tesse & Malin plus våra ungar :) Det var jättetrevligt. Tesse har ju sin dotter Nellie, 4 år och Malin har en son, Neo som är 5 år och bebben Enya, ca 2 månader gammal. Så det var vi 3 mammor och ungarna. Och vad pratar man då om på sådana här lekträffar? Jo, om allt som har med barn att göra!
Trots att det borde vara ett någorlunda uttjatat samtalsämne, kan man tycka, så kan man aldrig prata för mycket om ens barn. Vi talade om allt som hade med graviditeter, barnafödande, ammning, bebisar och barnuppfostran :) Det var jättetrevligt!
 
Sedan fick jag & Malin bevittna det roligaste jag sett på länge! Tesse fick hem ett brev ifrån H&M. När hon öppnar kuvertet så är det ett nytt H&M-kort. Inget konstigt, förutom den lilla detaljen att det är ett nytt kort till DANNIE :)
Den killens ansiktsuttryck var så sjukt roligt :) och Tesse såklart, som försökte få det låta helt naturligt att även han skulle ha ett H&M kort :) Fy, vad roligt! Ska försöka pracka på ett eget kort på Zoran, se om det blir samma reaktion ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0