Lördagsfrukost hos mormor & morfar. Snart dags för BARNKALAS :)

Lördag dårå. Det blev en tidig morgon för oss idag, kl. 7 skulle vi upp. Zoran skulle till HBG med grabbarna och spela paintboll, och skulle få låna pappas bil. Så jag fick köra honom till Söndrum och så stannade vi allihop på frukost. Köpte frallor på konditoriet, gott :) 
 
Nu har Zoran åkt för en stund sedan och vi bara slappar lite. Men måste dock åka hemåt snart igen, för idag har Nellie barnkalas! Så kl. 2 ska Belle lämnas hemma hos Nellie för bus & lek. 6 stycken tjejer är det som ska vända  upp & ner på Therese & Dannies hus idag. Kommer bli skoj! :) 
Det är många kalas på G just nu. Nästa helg är det Wilmas tjejkalas och därefter ska vi fira Belle. Mycket som händer! Sedan kommer Halloween och i november månad har vi massa födelsedagar också. Fullt upp :)
 
Igår fick Belle följa med Dannie & Nellie för att mata ankorna. Dock så hade alla ankorna stuckit iväg, så det blev en höstpromenad i skogen istället. Roligt :) Därefter kom de över på fika och ännu mera lek. Belles rum ser ut som ett bombnedslag idag :) Men det är ju så det ska vara! 
Kommer bli roligt att bo ännu närmare dem. Snart kan ju tjejerna gå själva till varandra ;) 
 
Nä, nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Ha en mysig lördag! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Va fina flickor vi har ! ❤

2012-10-13 @ 23:09:38
URL: http://mammamedved.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0