Onödigt besök i kyrkan....

Hallå hallå.
Idag har vår lilla familj gjort någonting väldigt ovanligt.. och då menar jag verkligen ovanligt. Vi har nämligen varit i kyrkan! Vi är inte speicellt gudstrogna i detta hemmet. Zoran påstår sig vara en trogen katolik, men det är isåfall endast i teorin. För det praktiska, som att visa sig i kyrkan på mässorna då & då, sker ju faktiskt bara en gång om året, på julafton. OM, det inte handlar om dop, vill säga! Det året Belle döptes, så var vi i kyrkan hela 3 gånger! Eller ja, 4 gånger om man räknar församlingsgården precis jämte ^^
En gång när vi hade samtal med prästen om dop, en gång på en mässa när vi skulle vara duktiga och visa upp oss för prästen (typ som; klart vi går i kyrkan!) och när Belles hade ditt dop. Ja, plus julafton. Så det året var vi duktiga ^^ I år verkar det bli samma sak, vi har varit på samtal med prästen och idag var vi där och skulle visa upp oss. Samt lämna en lapp med lite "dopuppgifter", såsom namn på gudföräldrarna och personuppgifter på familjen, och  Ellas personbevis från Skatteverket. Vi var duktiga och åkte till kyrkan, men var prästen där? Nej. Kunde man lämna lappen på hans kontor? Nej. Alltså, ett helt kyrkbesök i ONÖDAN..
 
Prästen var inte rolig att lyssna på och det enda budskap de har är hur syndiga vi människor är och hur glada & tacksamma vi borde vara för att Gud finns, så att han kan förlåta oss för dessa hemska synder vi jämt & ständigt begår..
Vilket buskap ger kyrkan oss egentligen? Att vi är syndiga och okapabla till att vara goda, och att det är tack vare våra böner och tro till Jeus & Gud som är vår enda räddning ifrån helvetet..
Äsch, nu får jag väl sluta.. Det är viktigt med dop för Zoran och hans familj, så det är därför våra barn ska vara döpta. Men jag gillar egentligen det inte.. >.<
 
Alltså, vi fick inte visa upp oss för prästen och vi fick inte lämnat dopuppgifterna. Menmen, Zoran får försöka åka och lämna det senare i veckan.
Efter kyrkan åkte vi till G-mormor Lena och åt lunch. Mamma & pappa kom också förbi, samt lillebror Elliot som precis kommit hem ifrån en grabbresa till Rhodos! De verkade ha haft det trevligt :)
 
Nu är vi hemkomna och ska ha oss en lugn & mysig söndag. Inga planer, inga måsten. Bara vara hemma :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0