BELLES RUM

 
Här har vi Belles rum. Det mesta är ju på plats. Det som är nytt är bokhyllorna, den på bild samt en smalare också. Men efter i förrgår har det skett några ändringar. Griffeltavlan i hörnet är nu borta och där står istället hennes vita bord och en TV på. Zorans kompis Andrea köpte en ny TV i förrgår och vi fick hans gamla! Jättesnällt, verkligen. Vi har velat skaffa en egen TV till Belle länge nu, men inte haft råd. Men nu så har hon en egen TV. Dock så är det tänkt att den ska stå i allrummet och inte på hennes rum. Men vi har ingen soffa eller något i allrummet ännu, så den får stå på hennes rum sålänge.
 
Till sommaren, eller till hennes födelsedag, vill jag att vi ska ställa in ett litet skrivbord i den hörnan. Ett litet skrivbord och en stol, en anslagstavla samt någon tavellist & lampa. Det är tanken. Hade varit roligt att göra det som en överaskning till Belle, så till hennes 4årsdag så hade det varit en fin present.
 
 
 
Lilla Ella fick vara med uppe på storasysters rum. Alltid lika skoj, för man får ju leka med Belles leksaker då :) Dock inget smått. Jag försöker printa in i huvudet på Belle om hur farligt det är att ge Ella små leksaker. Hon verkar förstå, men jag fortsätter med mitt eviga tjat för det är skitläskigt med Belles småplock när Ella är i närheten. Det enda läskiga och jobbiga med småsyskon, det är storlekarna på leksakerna hos de äldre barnen.
 
Iallafall, som ni ser så har vi 2 element på Belles rum. Ett framför den andra. Det är ett extra element som vi satt in på hennes rum, för vi har ju ingen centralvärme i huset. Vilket betyder att de element som sitter i huset inte ger någon värme.. alls.
 
Vi har även planer på att köpa en ny säng till Bellis. Hon börjar bli stor nu, så en ny, större säng hade behövts. Sedan så tänker vi mycket på när vi nattar Belle och kanske behöver lägga oss jämte henne. Får knappt plats i den lilla juniorsäng som hon har nu. Så till sommaren så vill vi skaffa en ny säng till henne. En vanlig enkelsäng.
 
Här har vi garderoberna. De är 2 stycken, rätt så rymliga garderober, där vi tänkte ha kläder i den ena och leksaker & annat i den andra. Man kan aldrig ha för mycket förvaringsutrymme!
 
Tyvärr så är inte garderoberna inredda, så det måste vi ta tag i snart. Att sätta upp en klädstång, några hyllor samt lite lådor. Sedan måste vi också ta ner dörrarna, slipa både lister & dörrarna och måla om dem. 
På bilden syns det ju tydligt att dörrarna har någon beige/gul färg. I verkligheten är det ännu värre, så det måste göras om. F O R T ! 
 
Sedan kom jag på förra veckan att jag borde flytta ut lite leksaker från Belles rum och ställa dem i Ellas rum istället. Som ex. spisen. Belle leker ytterst sällan med den. Plus så har jag en hel flyttkartong med låtsasmat, som vi inte ens packat upp sen flytten! Så jag tror att när Ella blir större, så får hon ta över matlagningen, helt enkelt. Samt hennes dockor. De leker hon inte med så mycket heller. De får nog lillasyster också ta över snart.
 
Skönt ändå, att vi har två töser. De kan ärva både kläder & leksaker av varandra. Praktiskt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0