Godmorgon torsdag

Sitter i soffan brevid Bellis och tittar på Bolibompa. Ella sover fortfarande i stora sängen. Gick upp 5.30 med Zoran och satte på kaffe och gjorde hans mackor. Han satte igång en brasa också innan han gick. Snäll man jag har! Själv är jag ju typ hopplös på att tända brasor. De dör alltid efter 5 minuter! Men nu har vi en varm brasa igång som värmer gott. Det är väldigt, väldigt kallt i huset på morgonen.. tyvärr.
 
Nu när snön börjat falla igen, så känns det rejält i huset. Kallt överallt. Iallafall på morgonen, då man inte fått igång någon brasa. Och badrummet är riktigt kallt nu. Vi har en fläkt därinne, som inte har något plastskydd omkring sig (eller hur det nu va..) vilket ger att den släpper förmodligen IN lika luft som den ska släppa ut. Kall, kall luft.. Fläkten sitter precis ovanför duschen och jag vill bara att vi ska täppa igen den eller något..
 
Zoran har tagit föräldraledigt i 2 veckor i februari och under de veckorna ska vi försöka få iordning på alla småsaker här hemma. De finns lampor och tavlor som inte kommit upp ännu och det är lite oordning här hemma fortfarande. Men planen är att vi ska få allt det där gjort när han är hemma. Sedan ska vi hitta på en massa med barnen också! Kommer bli härligt :) Blir nog en hel del besök på badhuset, om Belle får bestämma ^^
 
Idag får vi besök utav Josefin och hennes döttrar Amber & Elina. Ska bli jätteskoj! :)
 
Mammas lilla stumpalumpa busar på golvet :) Snurrar runt och har sig ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0